ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Един от най-силните мъже в света е открит мъртъв. Запознати твърдят, че започналото разследване на властите за причините за кончината на 57-годишния Шоун Дейвис е обвито в мистерия, тъй като нямат никакво обяснение за причините, довели до смъртта. По тялото на легендарния културист не са намерени следи от насилие.

Направеният на място медицински оглед също за момента не дава никакви насоки на разследващите към какво да насочат започналото следствие. Все още се очакват пълните резултати от аутопсията, тъй като първоначалните не дават никаква яснота.

Шоун Дейвис е едно от най-големите имена в сферата на бодибилдинга през 90-те години на ХХ век, когато си спечелва и прозвището Динозавъра.

През кариерата си на културист той е печелил титлите Мистър Британия и мистър Европа, а през 1996 г. взима триумфира в изключително престижното състезание Мистър Вселена.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

След това прекратява кариерата си заради проблеми с бъбреците. През 2006 г. Дейвис се подлага на операция за трансплантация, която е изключително успешна. В годините след това той няма никакви бъбречни проблеми и това е доказвано от медицинските прегледи. Здравословен проблем е една от версиите за смъртта на легендарния културист, но за това се очакват пълните резултати от аутопсията.

Преди 10 години името на Шоун Дейвис беше свързано с голям скандал, който завърши със съдебна присъда. Британецът и негов съдружник са арестувани за трафик на забранени стимуланти на британска територия от Тайланд.

Двамата пласирали стероидите сред хората, на които давали уроци по културизъм. Шоун Дейвис е осъден на 22 седмици затвор с две години изпитателен срок, както и 200 часа общественополезен труд.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!