Пълен комплект медали спечелиха състезателките от клубовете Левски и Левски Триадица на международния турнир по художествена гимнастика по ФИГ "Аура къп", който се проведе в Загреб.

В многобоя при жените Даная Атанасова от Левски взе бронзово отличие, а Алина Коломиец от Левски Триадица се класира на четвърто място.

На финалите на отделните уреди  Коломиец се нареди втора на обръч, бухалки и лента, Атанасова зае четвъртите места на обръч, топка и бухалки и шесто на лента, а София Павлова от Левски Триадица е седма на топка.

При девойките старша възраст три гимнастички се наредиха в първите осем - Никол Валентинова от  Левски Триадица е четвърта, Анания Димитрова от Левски е шеста, а Жана Пенчева - осма. Валентинова се класира на всичките четири финала. Тя и Димитрова са първа година във възраст девойки старша възраст, което прави тяхното представяне наистина отлично.

Жана Пенчева изигра много силен обръч на финала и с 28.800 точки спечели златния медал. Никол Валентинова е трета на топка с оценка от 26.800, а Анания Димитрова взе бронз на бухалки с 24.700 точки.

При родените 2013 година Дария Манчева от Левски Триадица завоюва сребро в многобоя, злато на съчетание без уред и на топка.

Съдия за България на този турнир беше Марина Грозданова.