ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Професор Николай Габровски внесе предложението си за министерски съвет и сред изброените имена впечатление прави това на Борил Кръстев, който е номиниран за министър на младежта и спорта.

В спортните среди той е по-известен като съпруг на олимпийската шампионка от Токио 2020 Стойка Кръстева. Борил Кръстев участваше активно в нейната подготовка за игрите в японската столица, които се проведоха през 2021 г. заради пандемията от коронавирус.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Само преди пет месеца Борил и Стойка Кръстева станаха родители. На 13 юли бившата боксьорка роди малката Цветелина.

Кръстев притежава дългогодишен опит в управлението и организацията на спортната подготовка. Участва в различни дейности, свързани с подпомагане и развитие на детско-юношеският спорт, условията в спортните зали и осигуряването на по-добри условия в тренировъчния процес.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Борил Кръстев е възпитаник на Русенския университет “Ангел Кънчев“, със завършена бакалавърска степен “Транспортна техника и технологии” и магистър инженер по специалност “Технология и управление на транспорта”. От 2009 година работи в сферата на търговията и управлението на сграден фонд, а в момента прави следдипломна квалификация с профил “Бокс и кикбокс” в НСА “Васил Левски”.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК