И двамата перничани Юлиан Богданов-Ачо и Радостин Димитров-Тино бяха победени в уникалното кеч шоу, разтърсило снощи миньорския град. Битките събраха много публика, а както по-рано ви информирахме 500 лева беше цената на ВИП маса за шест човека до осмоъгълната клетка, в която се лееше кръв.

4_11.jpg
Zapernik публикува развитието атрактивната галавечер в Перник:
20:30 ч. - Певицата Виктория пее на сцената, на която след малко ще се проведат най-зловещите кеч игри, провеждани някога в Перник.

20:40 ч. - Няколко момчета донесоха осемте меча на Кракра - по един за осемте двубоя.

21:00 ч. - Представиха кечистите, които ще се състезават. Сред тях са двама перничани, посрещнати с най-бурните аплодисменти. Ще има и женски бой - две жени ще се бият.

21:10 ч. - Представиха и съдиите, сред които е и бившият треньор на Алексей Петров и Бойко Борисов - Цончо Колев, познат на публиката като участник в "Биг Брадър Фемили".

21:15 ч. - Атанас Такев от София зае първи червения ъгъл срещу Борис Балев от Русе, който е на синия ъгъл. Този двубой е категория 65 килограма. Победи Борис Балев от Русе.

21:20 ч. - На ринга са Янко Борисов от София, който се състезава в червено и Виделин Видев от Пловдив. Те са категория 80 кг. Победител е Янко Борисов.



21:25 ч. - Пее певицата Кристияна. На втората песен тя се спъна и за малко да се претрепе, докато пее на високи токчета. Затова си събу обувките и продължи да пее боса.

21:45 ч. - На ринга излизат Йонко Камбуров от София в червено и Стоян Димитров в синьо. Печели Йонко Камбуров.

21:50 ч. - Певицата Дебора пее.

22:05 ч. - Първият перничанин излиза на ринга - перничанина Юлиан Богданов-Ачо срещу Борислав Тодоров от Стара Загора. Победи Борислав Тодоров. Боят бе прекратен, защото перничанина Юлиан Богданов скъса връзка на крака и се наложи да влезе лекар. Борислав бе по-силния на терена, но публиката подкрепяше до последно перничанина и освирка решението на съдята. Борислав Тодоров бе награден от Алексей Петров.

22:20 ч. - Излизат перничанина Радостин Димитров-Тино срещу Илиян Емануилов от София, категория 86 килограма. За нещастие на перничани Радостин загуби.

22:30 ч. - В шестата среща се срещнаха Веселин Иванов от Стара Загора срещу Георги Райчев от Сливен. Веселин взе меча на Кракра. Даде му го зам.кмета Иван Джегалски.

22:40 ч. - Женски бой в Перник! Милена Колева от София излезе срещу Десислава Юриева от Сливен в бой категория 60 килограма. Първата победи и взе меча на Кракра.

22:50 ч. - На ринга се състезава Марко Косев - двукратен световен шампион по бойно самбо срещу Венелин Младенов от София. Категория 62 килограма. Победата е за Косев след доста труден мач. Треньорът му го изнесе на ръце.

23:00 ч. - Награда за мъжество получи Марко Косев от София. Той благодари на хората, с които тренира, както и на публиката в Перник.

5_9.jpg

6_9.jpg