Пазарът на спортните прогнози може да се похвали с още един лицензиран бранд, от когото можем да очакваме доста интересни изяви в следващите месеци. Най-вероятно сте забелязали  присъствието на бранда sesame и със сигурност може да обърнете внимание на високите оценки и добрите промоции, които анализаторите са описали  доста подробно.

Новият бранд има  доста сериозен опит в наземните казина и отдавна може да се похвали с реноме в този сектор, но както знаем, бъдещето на тази индустрия е в онлайн платформите и лицензирането и създаването на точно такава платформа не е изненада за спортните запалянковци. Ще бъдем посрещнати от една доста добре разработена платформа, в която присъстват повече от 24 дисциплини. Разбира се, на пръв поглед това може да ви се стори не достатъчно, но нека направим изчисленията – брандът разполага с 24 спортни дисциплини, които включват първенства и турнири от цял свят.

Логично е, че ще открием дисциплини като футбол, баскетбол и тенис, те  са популярните. Ако разгледате малко по-обстойно обаче ще откриете  спортове, които вече се налагат като предпочитани – електронните такива все по-бързо набират скорост. Секцията с бойни спортове като бокс и смесени бойни изкуства също са налични, за да накарат почитателите да им обърнат малко повече внимание.

Нека кажем, че секцията е достатъчно разнообразна, за  да ни предостави точно това, от което имаме нужда, но не трябва да забравяме и една много важна подробност – най-вероятно в бъдеще ще открием, че ще се добавят и нови секции. Освен това имаме винаги и най-актуалните спортния събития, позиционирани в горния десен ъгъл, за  по-добра ориентация относно актуалните събития.

Ако трябва обаче да говорим за  коефициенти, веднага ще забележим, че са конкурентни и достатъчно добри, за да гарантират доста сериозни успехи на всеки един истински почитател. Пишем тези редове с едно условие, спортните фенове няма да минат без толкова необходимите спортни прогнози и анализи – те винаги ще бъдат важна част в този вид забавление.

Добрата новина е, че тази онлайн платформа ни позволява да правим залози и по време на самото спортно събитие. Секцията за спортни залози на живо ни дава една особена свобода да не бързаме със своите прогнози, но също така да се възползваме и от микропазарите – те са за конкретно събитие – било то изпълнението на пряк свободен удар или корнер, както и следващият сервиз в тениса, изберете си просто сценарий и ще го има.

Освен това разполагаме с така наречените интерактивни анимации, които ни дават достъп до статистиката, информация кои са играчите и как се справят на терена. В реално време можем да видим и къде се намира топката, като всичко това ни дава доста добри шансове да направим своята прогноза правилно. Разбира се, някои почитатели биха заявили, че липсва прякото предаване, но нека не забравяме, че това е опция, която изисква малко повече време, за да се интегрира в дадена платформа и точно по тази причина препоръчваме да обърнете повече внимание на тази възможност.

Не на последно място нека посочим присъствието на една много важна опция – кеш-аут. Най-вероятно запалените фенове вече я познават и са запознати с нея. Това е опцията, която гарантира на повече хора възможността да изтеглят залога си, все пак никой не може да е напълно сигурен какво точно може да се случи на полето, следователно можем да си спестим горчивия вкус от играта.

Редно е да посочим и присъствието на частичен залог, с който можем да променим стойността на направената прогноза, като е логично, че тогава и печалбата се преизчислява. Това също е доста желано предложение.

И ако  сте почитатели на по-високите шансове, спокойно може да предложите и своя прогноза, която не присъства в предложенията на букмейкъра. Логично е, че този бранд иска да спечели повече лоялни клиенти и го прави, както с добро промоции, така и с доста специални функционалности.