Никой не очакваше, само аз очаквах, че мога да надвия всички борци. И излязох и ги надвих, каза Едмонд Назарян в студиото на "Тази събота" по bTV.

В началото на седмицата 18-годишният син на двукратния олимпийски шампион Армен Назарян дебютира на европейско първенство при мъжете с титла в категория до 55 килограма на класическия стил. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Веднага след победата звъннахме на майка ми в Армения, тя беше много щастлива. Благодаря на всички, които бяха на аерогарата и на всички, които ме подкрепяха. Най-важното е да уважаваш всички около теб, които се радват за успехите ти", добави Еди.

"За мен Армен е много добър баща, преди повече ме наказваше, сега не толкова. Пак имаме спорове, но вече възприемам думите му. Преди да изляза на тепиха баща ми каза: "Ти си победител, аз вярвам в теб", не знаех дали наистина вярва в мен. Отвърнах: "Тате, аз ще ти пазя фамилията", сподели талантливият борец.

"Вярвам, че мога да надмина постиженията на баща си. Ще вървя по неговите стъпки. Мечта ми е да взема олимпийското злато", добави Еди.