Президентът на българската федерация по бейзбол, известният благоевградчанин Ясен Неделчев, се е запознал със сина на дългогодишния кубински лидер Фидел Кастро - Антонио.

Запознанството е станало преди две седмици на конгреса на международната федерация по бейзбол в Хавана. Неделчев се е срещнал и запознал с Антонио Кастро, който е доктор по спортна медицина и по думите му е много приятна личност. За човека, който създаде и утвърди бейзбола в Благоевград и България като цяло няма проблем с езиковата бариера, тъй като в края на 80-те години на миналия век живя няколко години на Острова на свободата.

Неделчев определи отиващата си година като много успешна за българския бейзбол, пише е-79. Според шефът на родната федерация е показателно, че неговите кадри, като Христо Дундалов вече стават директори дори и на футболни клубове (б.р. - бе назначен за изпълнителен директор на елитния Пирин). Той призна, че иска в дните на новата седмица да събере още веднъж своите Бизони на съдържателна новогодишна сбирка в някое от благоевградските заведения. /БЛИЦ