Колоритна българска агитка ще подкрепя Кубрат Пулев в двубоя му срещу Александър Устинов. Боксовият мач е в събота малко след 21:30 часа в Хамбург (Германия). Българинът ще защитава двете си спечелени титли, но двубоят срещу Устинов има още по-сериозен заряд. Победителят от двубоя ще се изправи в мач срещу Владимир Кличко за световната титла.

Братът на Кубрат – Тервел Пулев, днес замина за Германия. С него тръгнаха и най-верните приятели на Кобрата, които не пропускат негов мач. Агитката е въоръжена с български знамена, които ще оцветят залата в Германия. Освен нашенци местните фенове също се очаква да подкрепят Пулев, тъй като той от 3 години се състезава за немския клуб “Зауерленд” и е познат на публиката.

Половинката на Кубрат Пулев – Андреа, няма да пътува за Германия. Според немското издание “BZ“ на фолкпевицата й е забранено да посещава и гледа срещите на живо. Изданието информира читателите си, че в България Андреа е по-голямата звезда от двамата, тъй като е успешна и доста красива певица. Пулев обаче явно иска да е напълно концентриран върху мача и заради това не желае Андреа да го наблюдава на живо. „Тя винаги е много шумна и емоционална. И винаги приема тежко такива мачове. Затова е по-добре да не идва за мача в залата“, споделя Пулев.