Спортният талант на „Еврофутбол“ Тихомир Иванов е изравни личното си постижение в старта от Диамантената лига по лека атлетика в Цюрих, след като преодоля 230 см в скока на височина. Това стана в първия финал в престижното състезание на 24-годишният ни талант, който се състоя в швейцарския град на 29.08.2019 г. Плевенчанинът постигна отличния резултат от 3-ти опит, което определи и класирането му, тъй като втория - Брендън Стърк от Австралия стори това още от първия път. Победител е Андрий Проценко от Украйна с 232 см. 

Интересното е, че Тихомир остави след себе си световния шампион Мутаз Баршим (Кат), както и бронзовият медалист от Световното първенство от 2017 г. Мажд Газал (Сир), които са десети с 220 см.

Други двама Спортни таланти на „Еврофутбол“ – Василики Кадоглу и Георги Цурев, ще участват в последния ден на август в плувния маратон в холандския град Дордрехт като част от кампания за набиране на средства за борбата срещу рака. Двамата ще се състезават като отбор „Варна“ от България, а право за това придобиха, след като победиха съответно при жените и мъжете на традиционния маратон „Галата-Варна“ на 04.08.2019 г. Всеки, който иска да ги подкрепи, може да стори това тук.