ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Бившата американска състезателка по фигурно пързаляне Бриджит Намиотка се е самоубила на 32-годишна възраст. Новината беше съобщена от нейните родители в интервюто им за „USA Today“.

“Бриджит стана жертва на своите дългогодишни страдания и пристрастеност към лекарства в резултат на получената травма след изнасилването. Тя беше прекрасно дете и отличен спортист. Тя не успя да се възстанови психически. Надяваме се, че нейният случай ще привлече внимание върху ужасния ефект на сексуалното посегателство върху жертвите“, заявиха семейство Намиотка.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Бриджит Намиотка се самоубила още през юли, но една сега нейните родители споделиха за смъртта ѝ. Тя беше една от жертвите на бившия си партньор в двойките на фигурното пързаляне Джон Кофлин. Двамата се състезаваха заедно в периода 2004-07 г.

Преди няколко години Кофлин беше осъден за изнасилването на поне 10 жени. Една от жертвите е именно Намиотка. Олимпийската бронзова медалистка Ашли Уогнър също обяви, че е била жертва на сексуално посегателство от страна на Джон Кофлин през 2008 г. Тогава тя е на 17 години, а той на 22.

Джон Кофлин се самоуби през 2019 г., след като беше признат за виновен от съда по обвиненията за изнасилване. Процесът беше един от най-големите скандали в историята на американското фигурно пързаляне.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

Джон Кофлин и Бриджит Намиотка