ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

На кошмарна гледка, завършила по трагичен начин, са станали свидетели зрителите на хокейния мач от английското първенство между Шефилд Стийлърс и Нотингам Пантърс.

29-годишният американски нападател на „пантерите“ Адам Джонсън получил порезна рана на гърлото от кънката на играч на съперника при единоборство за шайбата. Часове по-късно медиите съобщиха, че той е починал в болницата, тъй като лекарите не са успели да се с справят огромната загуба на кръв

Джонсън се опитал да се прибере на резервната скамейка на отбора си след получаването на раната, но не успял. Паднал на леда, който веднага е бил опръскан в кръв и обагрен в червено. На мястото спешно била извикана линейка, която откарала бившия играч на Питсбърг Пингуинс от НХЛ в болница. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Дейли Мейл“ съобщава, че играчите на двата тима са били прибрани в съблекалните, а мачът отменен. 8000 зрители, намиращи се на трибуните, са били помолени да напуснат зала „Утилита Арена“.

Според свидетелства от британските медии, повечето от тях са били потресени от гледката. Много от тях са се разплакали, дори има такива, които са припаднали.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!