ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

"Преди всяко състезание се отказвам, много ми е изтощително. Дори вечер, преди състезанието, си подготвям речта за пред Илиана Раева. Ще изкарам още малко, до Oлимпиадата в Париж, пък после ще видим!". Това коментира треньорът на ансамбъла ни по художествена гимнастика Весела Димитровa в епизод 32 на подкаста "За спорта без клишета" на bTV.

Само преди няколко дни новият ни състав спечели световната титла в многобоя на шампионата, който се проведе в София. Димитрова разкрива, че точно преди първенството е сменила и петото момиче в тима.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Много трудно ми беше в началото (б.ред. - с новия ансамбъл). Смених ги една по една, накрая останаха пет нови момичета преди световното първенство. Дори малко закъснях след Олимпиадата (в Токио). Трябваше да започна по-рано подготовката. При нас трябва всяка с всяка да си пасне като характер. Много са важни отношенията вътре в отбора", категорична е специалистката, която изведе България до олимпийска титла на Игрите в японската столица.

"Нямам желание да ходя някъде, за да работя за някой друг. Това ми е абсолютно достатъчно. Най-много до Олимпиадата ще бъда тук и после може би ще работя в книжарница. Малко съм трудна в общуването с хората, но може би ще се науча", продължи Весела Димитрова.

Тя има позитивни очаквания за Париж 2024 - "Трудът е в основата на всеки успех. Ако се трудиш, няма как да не успееш. Трябва си обаче и малко спортен късмет."

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК