Симона Пейчева организира за шеста поредна година своя турнир по художествена гимнастика "Simona's cup", в който ще участват малки гимнастички от всички клубове в страната. Съсезанието ще се проведе в "Арена Армеец" на 31 май от 12:00 часа.

Треньорите, които са неотлъчно до Симона Пейчева и малките момичета са Десислава Пейчева, световен вицешампион по естетическа групова гимнастика и Христина Витанова, европейски шампион за девойки ансамбъл и световен вицешампион жени ансамбъл. Както е известно, Витанова е бивша съпруга на футболния ни национал Благой Георгиев, когото дари с две деца.

"Simona's cup" е вече добре познато спортно събитие. Тази година в него се очаква да участват около 350-400 гимнастички. Те ще се състезават във всички дисциплини, а в края на събитието ще бъдат наградени най-добрите.

Спортен клуб "Си Ви спорт" е създаден през 2009 година с председател двукратната световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева. През 2010 година, с подкрепата на Столична Община, се провежда първият конкурс "Simona's cup", който е насочен изцяло към малките гимнастички и стимулиране на детския спорт. Всяка година в състезанието участват между 120-150 малки момичета, амбицирани да последват успехите на Симона Пейчева в спортната си кариера.