Спортните залози много отдавна не се ограничават до стандартни спортове единствено. Да, все още футболът е фаворит в тази област, но вече се появиха много нови предложения и опции, които могат да ви изненадат приятно. Някои от тях включват вече набиращите популярност eSports и виртуални спортове, които макар да са не толкова ясни на всички играчи, са определено интересни. Такива могат да се открият, разбира се, и в сайта на Inbet онлайн казино, където предложения не липсват, а родните играчи вече са го разбирали напълно. Нека обаче се спрем по-подробно на тях и да видим защо толкова много потребители се запалиха по този тип игри.

Залози на eSports

Електронните спортове са един от модерните начини за осъществяване на залози и определено имат своите преимущества. Опциите, с които разполага Инбет са CS: GO, League of Legends, Dota 2, FIFA, но и много други, които можете да намерите в сайта им. В специална секция можете да се запознаете с възможностите за предварителни залози, както и за такива, които да реализирате на живо. Предаването на живо се изпълнява през Twitch, което със сигурност ще ви хареса, тъй като добавя емоция към преживяването. Възможностите за залози са разнообразни, така че ако търсите нещо ново, може би трябва да се запознаете с тази секция на Inbet онлайн.

Залози на виртуални спортове

Виртуалните спортове набират много почитатели на новите и иновативни методи за игра. В сайта на Inbet можете да намерите интересни опции в това отношение. Игрите, с които разполагат са на Vermantia и Betradar, които са водещи провайдъри не само в областта на игрите с виртуални спортове, а и на други игри в сферата. Първите разработват игри с виртуален футбол, в които стартират на всеки 5 минути, което ги прави и много добра възможност за по-нетърпеливите. Залозите си можете да правите преди началото на играта, а след това да се насладите на страхотното забавление, приличащо на компютърна игра на футбол, което вярваме, че има своите фенове в онлайн пространството. Хубавата част е, че гледате мач и в същото време много бързо разбирате дали залогът ви е печеливш. Както виждате всичко е много просто, а в същия момент може да ви донесе добър положителен прираст в сметката.

Предложенията в подраздела на виртуални игри от Betaradar обаче се отличава със своето разнообразие и печели повече фенове от първите. Там нещата не се ограничават само до футбол, а имаме и предложения с баскетбол, тенис, бейзбол, състезания с хрътки и конни надбягвания. Там също можете да залагате на същия принцип преди началото на сблъсъка. Определено можем да отчетем като плюс на този тип залози, че за отрицателно време един играч може да разбере резултата си и да продължи нататък. Те се въртят непрекъснато и можете по всяко време да играете.

Заслужават ли си тези опции в Inbet онлайн

След като вече се запознахте с възможностите за залози на виртуални спортове и eSports, смеем да твърдим, че със сигурност ще се намерят нови почитатели на този тип игра. Залозите на тези модерни игри са различни и в същото време доста сходни с тези на реални мачове, така че ако имате опит няма да ви представлява трудност. Ако все още не сте залагали обаче, винаги можете да се запознаете с точните условия в сайта на Inbet. След като имате профил в платформата, остава само да изпробвате тази възможност.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg