Страхотен турнир по художествена гимнастика се проведе в Спортен комплекс "Горна Малина". Организацията на "Междик къп" беше на изключително високо ниво, всичко беше изпипано и до най-малкия детайл, а за това поздравленията са за СК Теа Денс.

Турнирът се провежда за втора година и отново изненада участниците и гостите с атмосферата в залата.

На официалното откриване присъствието на Боряна Калейн, Християна Тодорова, Ренета Камберова, Таня Стоянова и Мария Кънчева - част от златните момичета и треньори, вдъхнови участниците. Във втория ден на турнира черешката на тортата беше присъствието на треньора на ансамбъла, завоювал златото от Олимпиадата в Токио Весела Димитрова. Тя връчи и специален приз "Весела Димитрова" за най-добрия треньор на ансамбъл на "Меджик къп".

Специален приз за най-атрактивен отбор на името на главния съдия на турнира "Християна Тодорова" получи най-атрактивния ансамбъл. Много призове, уникални медали и парични награди имаше за най-добрите в класирането.

Всички присъствали на събитието в Горна Малина си тръгнаха с усмивки и очакват третото издание и новите изненади от организаторите.