Златното момиче Християна Тодорова продължава с натоварения график, който изпълнява в последните няколко месеца. В момента бронзовата медалистка от Олимпиадата в Рио е съдия на Гран при в Тие (Франция), където придружава българската делегация.

След завръщането си от надпреварата Хриси ще разбере дали ще бъде съдия на международния турнир към Световната купа в София. Международният турнир е вторник и сряда (27/28 март), в който вече е сигурно, че ще съдийства и Силвия Митева. Ръководството на федерацията подготвя и двете за съдии за младежката Олимпиада, но все още не е ясно дали всяка страна участничка може да бъде със свой съдия. Дали Хриси ще съдийства ще стане ясно, след като се прибере в Тие.

В четвъртък (29 март) са подиумните тренировки за Световната купа, която стартира в петък (30 март).

Християна има вариант да влезе в друга позната роля по време на Световната купа. Тя е получила покана да бъде гост коментатор на националната телевизия. Миналата година златното момиче направи дебют зад коментаторския пулт и се справи с лекота. Тя успя да внесе доста подробни и ясни уточнения по време на коментарите си.

Пред микрофоните на националната телевизия ще застане и легендарната Вера Маринова.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ