ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА

Стойчо Младенов похвали футболистите след класирането за осминафиналите за Купата на България. Отборът загуби от Лудогорец с 0:1, но след победа в първия мач с 2:1, продължава напред.

“Стратегията ни за водене на мача се наруши от глупавата постъпка на Присо. Естествено, че ще има глоба. Не може в такъв мач, с такъв заряд, да се подходи толкова елементарно. Поведението му е скандално. Един футболист, който дава най-доброто от себе си в тренировки и мачове, и в един момент да постъпи по този начин. След изгонването му променихме поведението си на терена”, заяви Стойчо Младенов.

“ЦСКА винаги играе за победа, търси успехите с всички позволени футболни средства, за да постигне целите – всички купи, които съществуват в България. Хубаво е да ни се падне нещо, което да е по-леко, за осминафиналите. Помните Симитли, отбор, който никой не го броеше, а ни отстраниха. Ако продължим да се развиваме по този начин, ни чака по-добро бъдеще. Отборът израства, показахме в първия мач, че заслужаваме да се класираме напред”, добави наставникът.

“Не виждам кой знае какво скандално съм казал онзи ден. Това са неща, които се знаеха, но това, че аз ги казах, се превърна в...Имам пълно доверие на ръководството, както и те на нас. Ние си вършим нашите задължения, видяхте го и днес. Ние имаме права, имаме и задължения. Техните задължения, на ръководството, са да ни предоставят добри условия за работа, в което влиза и финансовата част. Това, че съм казал нещо вярно за г-н Батков, не значи, че съм забравил, как онзи екип накара футболистите да сложи фланелки с надпис “Аз мразя ЦСКА”, завърши Екзекутора на Ливърпул./БЛИЦ