Сезон 1994-1995 в Испания. Реал Мадрид С. Един 17-годишен младеж бележи 16 гола за 9 мача и е забелязан от треньора на първия отбор Хорхе Валдано. На днешната дата преди 24 години Раул Гонзалес Бланко влиза в игра за Реал Мадрид в мача срещу Сарагоса и се превръща в най-младият футболист, който играе за "кралете" - 17 години и 124 дни. 

Раул записва асистенция за попадение на Иван Саморано в дебютната си среща. В следващия си двубой вкарва своя първи гол и то не срещу кого да е, а срещу Атлетико Мадрид. Общо 28 мача и 9 гола за сезона, а на финала Реал печели титлата.

Останалото е история...

Раул изиграва общо 714 мача за Реал (Мадрид) в рамките на 16 сезона, вкарва 323 гола и вдига над главата си 16 трофея. Определян за един от най-важните играчи в историята на клуба и един от най-великите испански футболисти.

Печели над 30 индивидуални отличия, а впечатляващото е, че през цялата си професионална кариера няма червен картон. Винаги отличаван като изключителен джентълмен на терена и извън него. Уважван дори от най-големите врагове на Реал (Мадрид).