Испанското крило на Ливърпул Сусо сподели, че е изключително щастлив от факта, че все по-често е титуляр за „мърсисайдци” и дори вярва, че може да се превърне в легенда на клуба.
 
18-годишният испанец бе доведен на "Анфийлд" от Рафаел Бенитес през 2010 година. Той направи своя дебют във Висшата Лига този сезон в дербито с Манчестър Юнайтед, влизайки като резерва на почивката.
 
"Първата ми мисъл беше "О, Боже!”. След двубоя с Юнайтед бях титуляр във всеки следващ мач от първенството. През миналата година нямах абсолютно никаква надежда да пробия в първия отбор, но след като Брендън Роджърс пое отбора, ни беше казано, че босът обича да разчита на млади играчи. Оказа се вярно", заяви Сусо пред „Дейли Телеграф”.
 
"Аз и Рахим Стърлинг сме най-младите момчета в тима. Мечтая си след време да станем легенди на Ливърпул като Стивън Джерард и Джейми Карагър. Не съм идиот и знам, че човек не получава всеки ден шанс да играе за Ливърпул. Ще дам всичко от себе си, за да се възползвам от тази възможност", допълва 18-годишното крило.