ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Украинският футболен талант Александър Распутко е избягал в Русия, където е поискал убежище. Това обявиха спортните сайтове във водещата война на своята територия бивша съветска република.

Футболният талант е бил със съотборниците от юношеската формация на Шахтьор (Донецк) в Белгия за мач срещу Антверпен от Младежката лига на УЕФА, но на следващия ден на летището бил открит само прилежно сгънат футболния му екип. Распутко е изключил мобилния си телефон и не отговоря на съобщенията в социалните мрежи.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Счита се, че младият футболист е избягал заради упражнен натиск в клуба, за да продължи договора си с Шахтьор. Освен това е бил подложен на тормоз за явните си проруски възгледи. Счита се, че той е заминал за Русия с прекачване в Турция. Дори се появи информация, че Александър Распутко ще стане футболист на Звезда (Санкт Петербург), но от руския клуб отрекоха тази възможност.

„Наскоро Распутко подписа нов петгодишен договор. Ако имаше някакви подозрения, че може да избяга, нямаше да го водим в Белгия. Сега той не отговаря на обажданията ни. Ще реагираме според действащото законодателство. Александър ще си понесе отговорността като служител на клуба и гражданин на Украйна, който е нарушил правилата за пресичане на държавната граница при военно положение. Ако не се върне в най-скоро време, ще му прекратим договора по негова вина и ще му предявим финансови претенции. Не е изключено да спрем състезателните му права“, обявиха от Шахтьор (Донецк).

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!