При непрекъснато разрастващия се пазар на онлайн залозите дори опитните играчи понякога се объркват от множеството опции. Въпреки че в България лицензираните букмейкъри не са толкова много, все пак техният брой осезаемо се увеличи в последното десетилетие. Как да се ориентира потребителят в тази ситуация, как да избере къде евентуално да си направи регистрация и да започне игра? Верен помощник при такива дилеми е специализираният сайт за залози 7sport, който съживява един добре познат на любителите на спорта интернет адрес. В него ще откриете изобилие от информация и полезни връзки към различни компании, които оперират на територията на страната.

Най- интересните новини и актуални прогнози от всички първенства

Тук ще откриете актуална информация, свързана с формата и състоянието на водещите футболни отбори в Европа и България. 7Спорт.нет е насочен специално към редовни и всекидневни прогнози на двубоите от основните първенства на континента, но не е подмината и българската Efbet лига. В 7Спорт също може да прочетете и последните новини за различните първенства.

Създаване на профил в системата на интернет букмейкър

Това е първата стъпка за навлизане в сферата на онлайн залозите. Мнозина вече са минали през нея и са наясно как се извършва регистрация в онлайн система за бетинг. Не са малко и любителите на спортните прогнози и хазартните игри, които не са създавали профил в системата на интернет букмейкър и дори се страхуват да го направят, защото някой им е казал, че не е сигурно или че ще им бъдат начислени такси и т.н. 7Спорт дава подробни разяснения по тези въпроси, включително и по въпроса как напълно сигурно и безопасно да регистрираме и управляваме онлайн акаунт.

Да вземем за пример един от най-разпознаваемите букмейкъри – Efbet букмейкър, където регистрацията става бързо и сигурно. За броени минути потребителят може да активира онлайн играта, като си избере потребителско име, парола и посочи електронна поща. След това трябва да се въведат ключови данни като име и фамилия, актуален телефон, ЕГН и местоживеене. Има интернет потребители, които стигат дотук, защото не искат да предоставят такава информация.

Но вписването на подробни и реални данни е задължително условие при всички букмейкъри с лиценз за действие в България. Това се отнася и за световен лидер в индустрията на онлайн залозите, какъвто е Bet365 букмейкър, е изискването за попълване на напълно реални и точни данни. Използването на фалшива информация не само е нежелателно, но и подлежи на законова санкция.

Проверката на самоличността е задължителна

Всички букмейкъри имат изградени механизми за проверка на своите клиенти. Най-често това става при процеса на верификация, при който самоличността на потребителя се потвърждава с изпращане на снимка и копие от личен документ. При Bwin букмейкър например този процес се извършва бързо и безпрепятствено, като до няколко минути профилът е потвърден от служител на компанията.

А защо е нужно потвърждаването?

За да можете да теглите пари. Докато за внасяне на депозит не се изисква верификация, това условие е задължително, за да преведете пари от профила си към банкова сметка или онлайн портфейл, което се изисква и от Winbet букмейкър и от другите основни оператори на територията на страната. Компаниите ни уверяват, че данните се използват само за вътрешна употреба и за сигурност на клиентите, като с тях по никакъв начин не се злоупотребява.

Началният депозит винаги носи бонус

В сайта на 7Спорт ще откриете богата информация за букмейкърите, които оперират на територията на България. Всеки от тях има начин да поощрява новите си клиенти – при Palmsbet букмейкър се дава начален бонус до 100 лв., при други стартовият комплимент достига до 200 лв. При какви условия се дават, разиграват и усвояват сумите по тези промоции можете да прочетете в подробните ръководства, които екипът на 7sport.net е подготвил и публикувал в своя уебсайт.

Подробни ревюта на букмейкъри

Сайтът на 7Спорт е разработен така, че да не липсва нито най-важната информация, нито дребните детайли при ревютата и ръководствата на различните букмейкъри. Всяка компания е разгледана подробно като стъпки за регистрация, методи за разплащане, предлагани игри, ниво на поддръжка и връзка с клиентите. В отделни ревюта са разгледани всички видове бонуси, които букмейкърите дават на своите потребители. Специално внимание се отделя на мобилните версии и на мобилните приложения, които заемат все по-важна роля в забързания и динамичен съвременен свят.

Що се отнася до мобилната версия на самия сайт 7sport.net, той е напълно съвместим като функционалност и дизайн с уеб версията. Дори да отворите 7Спорт през смартфона или таблета, ще получите това, което намирате и при преглед на съдържанието през лаптопа. Навигацията и структурата са оптимизирани така, че да бъдат по-удобни за използване с мобилни устройство и да улеснят пътя на потребителите към информацията, която търсят. Независимо дали използвате компютър или телефон, 7Спорт е удачен пътеводител в света на онлайн залозите, независимо дали става дума за спортни прогнози или за казино игри.