Роман Абрамович ще предостави на бъдещия мениджър на Челси звезден списък, от които наставникът трябва да си избере. Руският милиардер е готов да извади милиони за четири ключови попълнения – нападател, двама крайни защитници и атакуващ халф, твърди "Дейли Мейл".

Абрамович е натоварил скаутите на клуба, които в последните 6 месеца е наблюдавал под лупа куп звезди, готови да заиграят на “Стамфорд Бридж”. Лидерът на Тотнъм Лука Модрич е на първо място в този списък.

“Дейли Мейл” разкрива, че още през декември вече бившият мениджър на клуба Андре Виаш-Боаш е натоварил скаутите на клуба да наблюдават въпросните играчи. Процесът продължил и след уволнението на португалеца и сега вече всичко било въпрос на действия.

И въпреки че все още не е ясно кой ще бъде мениджър на клуба за следващия сезон, босът на Челси не си губи времето и продължава стратегията за подновяване на тима си.

Абрамович все пак иска новият мениджър да има последната дума за трансферите, а в списъка влизат някои от най-горещите имена на пазара. “Сините” са набелязали Радамел Фалкао от Атлетико Мадрид, Езикел Лавеци от Наполи, Ян Фертонген от Аякс, който е гласен за желания от Барселона Давид Луис.

Челси вече преговаря с Порто за Хълк и има разговори с Реал Мадрид за Гонсало Игуаин. Плановете на “сините” за подновяването на състава включва раздяла с Дидие Дрогба, Саломон Калу и Флоран Малуда, чийто договори изтичат през лятото.

chelsea_targ.jpg