ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Животът на Лионел Меси е в опасност след инцидент със супермаркет, собственост на семейството на съпругата му Антонела Ракуцо в родния му град Росарио. Въоръжени мъже нападнали магазина и оставили смразяващо послание за аржентинската футболна звезда, съобщава Cadena Rosario 3.

"Меси, чакаме те. Явкин също е наркодилър и няма да ти помогне", се казва в бележката, а Явкин е кметът на Росарио.

Полицията в града обяви, че 14 куршума са били изстреляни към магазина от двама мъже на мотоциклер и те все още се издирват.

Родителите на Антонела Хосе и Патрисия са в шок от случая. Те се опитват да си изкарват хляба почтено, въпреки богатата си дъщеря. Инцидентът сериозно ги е уплашил и не могат да повярват, че някой мрази толкова зет им, че да извърши такова нападение.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Има теория, че нападението е извършено в опит за изнудване на пари от семейството на Меси. Седемкратният носител на Златната топка в момента не живее в Росарио, въпреки че притежава огромен имот, известен като „Крепостта“ в града.

Съобщението, оставено в супермаркета, наречен Supermercado Unico, е намерено върху торба с дървени въглища.

Първите индикации за атаката показват, че повечето от изстрелите са улучили щорите, преди нападателите да избягат с мотоциклет. Пет полицейски микробуса се появиха скоро след това, докато прокуратурата и Агенцията за криминално разследване поеха случая.

Меси иАнтонела са женени от 2017 година, като са израснали заедно. И двамата са родени в Росарио и се познават от деца и имат три деца заедно - Тиаго, Матео и Чиро. Двойката прекарва голяма част от времето си заедно в Барселона, където Меси игра 21 години, преди да се премести в Париж след трансфера на суперзвездата в ПСЖ през 2021 година.

Въпросният Явкин, който също е споменат в заплашителната бележка, оставена на мястото на инцидента, беше избран за кмет на Росарио през 2019 година.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК