Новият мениджърът на Рединг Найджъл Адкинс заяви, че битката за спасение на „кралските поданици” започва още в сблъсъка срещу Арсенал този уикенд. Срещата на „Емиратс” в Лондон е в събота от 17:00 часа българско време. Осем кръга преди края на сезона във Висшата лига Рединг е на предпоследното място, изоставайки на 7 точки от 17-ата позиция, на която в момента е Астън Вила.

„След напускането си на Саутхемптън не давах никакви коментарии, за това сега искам да благодаря на всички представители на този отбор, включително запалянковци и играчи. Това беше много хубаво време, но сега трябва да се движим напред. Щастлив съм, че ми бе предоставена възможността да оглавя Рединг. Наистина съм впечатлен от това как стоят нещата тук и винаги съм знаел на какво ниво се намира този отбор”, сподели 48-годишният специалист, който преди да поеме Рединг бе начело на Саутхемптън. 

„Ще се постараем да направим всичко възможно, за да завоюваме правото си да играем във Висшата лига и през следващия сезон. За да постигнем целите си е необходимо да се държим заедно. В такава трудна ситуация трябва да се движим постепенно, от мач на мач и ще започнем с мача срещу Арсенал", допълни Адкинс.