Бразилският нападател Адриано пропусна първата тренировка за новия си отбор Рома, информира „Гадзета дело спорт”. 28-годишият голмайстор трябваше да пристигне в Рим вчера, но бе забавен от бившата си половинка, която отказа да подпише документи, с които пуска сина им в Италия с него. Специална кола ще очаква бившия нападател на Интер на летището, за да го отведе на тренировъчната база на “вълците”.

Там бразилецът ще се подготвя с кондиционния треньор Манрико Ферара. Изданието допълва, че Адриано ще спи на клубната база и ще може да излиза нощем. “Въпреки това той ще трябва да бъде пускан от портиера на влизане, което ще направи нощните забежки много срамно изживяване”, коментира “Гадзета дело спорт”.

Известната италианска фамилия Сенси е на път да се откаже от управлението на Рома след близо 20 години начело на клуба. Причината за това е натискът на кредиторите върху семейството. От „УниКредит” са предложили на Розела Сенси 30 млн. евро, за да остави акциите си в клуба, за да бъдат премахнати дълговете. Днес по-обяд Сенси ще има среща, на която ще се обсъждат бъдещите ходове на фамилията./БЛИЦ