Нападателят на Атлетико (Мадрид) Серхио Агуеро ще узнае до края на седмицата в кой клуб ще играе от следващия сезон, увери неговият мениджър Ернан Регуера.

Аржентинският нападател е един от най-желаните играчи това лято от топграндовете на европейския футбол, след като самият той изрази желанието си да напусне Атлетико (Мадрид). Интерес към 23-годишният голаджия има от страна на градския съперник Реал (Мадрид), Манчестър Сити и Ювентус.

Според испанските медии в последните дни с едни гърди напред за подписа на Кун Агуеро е английският тим. “Гражданите” ще търсят заместник на неговия съотборник в националния отбор на Аржентина Карлос Тевес, който се очаква още днес да премине в Коринтианс.

“Тази седмица всичко ще стане ясно. Моят клиент иска да изчака края на Копа Америка. Не е въпрос на пари. Агуеро иска да направи следващата крачка в кариерата си”, заяви личният агент на играча Ернан Регуера.

От 175 мача в Примера дивисион за последните 5 сезона с екипа на “дюшекчиите” зетят на Диего Марадона е вкарал общо 74 гола. /БЛИЦ