Българският национал Станислав Иванов изигра втори мач като титуляр за Чикаго Файър от началото на сезона, а тимът му записа второ поредно нулево равенство срещу тим от Флорида. След като преди това завърши 0:0 като гост на Интер Маями, сега тимът от Чикаго постигна същия резултат в домакинска среща срещу Орландо Сити.

Юношата на Левски беше близо до откриването на резултата в 18-ата минута. След центриране от корнер на звездата на отбора Джердан Шакири и последвалото избиване Иванов стреля от границата на наказателното поле, но вратарят на гостите с акробатичен плонж и успя да прати топката над напречната греда.

В 73-ата минута Орландо Сити вкара топката във вратата на домакините, но попадението на Джуниор Урсо беше отменено заради игра с ръка на съотборника му Ерджан Кара при изграждането на головата атака. Пет минути по-късно Станислав Иванов отстъпи мястото си на терена на Джон Дюран.

Така Чикаго Файър има две точки от началото на сезона в МЛС и временно заема осмото място в Източната Конференция. В следващият си мач Станислав Иванов и съотборниците му гостуват на втория в класирането на конференцията Ди Си Юнайтед, който има две победи от две изиграни срещи.