Мениджърът на Кристъл Палас Сам Алардайс не скри голямото си задоволство от категоричния успех с 3:0 срещу Арсенал в мач от Висшата лига снощи.

 „Големите слабости на Арсенал са в защитата и ние ги разкрихме напълно. Проблемът е, че крайните им бранители Монреал и Бейерин се включват много напред и ако успееш да пратиш хора зад тях, това носи големи неприятности в центъра на отбраната им, където са Габриел и Мустафи. Създадохме положения и знаехме точно какво е необходимо, за да победим“, обясни мениджърът, известен с прякора Големия Сам.

„Разбира се бе много важно да се защитаваме както трябва и да ги караме да подават топката настрани и назад. Намират се в толкова лоша серия за първи път от много време и ние също се възползвахме, като не ги оставихме да правят това, което искат“, добави Алърдайс.

„В последните седмици се представяме страхотно – спечелихме пет от шест мача. Но още не може да се твърди на 100 процента, че сме се спасили от изпадане, защото ни предстоят тежки мачове с Ливърпул, Тотнъм, Ман Сити и Ман Юнайтед”, завърши наставникът.

Кристъл Палас е на 16-о място с 34 точки – на 6 от опасната зона. 
ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА