Ювентус надви Борусия (Дортмунд) с 2:1 в първи осминафинален мач от Шампионската лига. По този начин интригата за реванша остана отворена.

Старши треньорът на домакините Масимилиано Алегри не скри задоволството си от успеха. „Имахме някои шансове на няколко контраатаки да отбележим и трето попадение, но все пак резултатът е заслужен, заяви Алегри. - Срещу отбор като Борусия (Дортмунд) не можеш да си позволиш да бъдеш слаб. Може би им позволихме да ни атакуват малко повече, отколкото трябваше, но всичко е наред след победата. Ние знаем, че сме добър отбор.”

Карлос Тевес пък очаква тежък реванш в Дортмунд. Аржентинецът вкара първото попадение в Торино. „На този етап от турнира всички отбори са силни и няма как да си мислиш, че си се класирал още след първия мач, дори да си победил и с 3:0. Чака ни тежък мач в Германия, но мисля, че днес се представихме добре, коментира нападателят. - Позволихме им да вкарат гол след наша грешка и имахме трудности около 20-ина минути след попадението им, но през останалата част от мача бяхме на по-добро ниво и се справихме.”


Всичко от Шампионската лига - ТУК

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!