Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че всичко в този живот си има цена и това се и отнася за перлата на тима Пол Погба. Френският халф е желан от Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Челси и Реал Мадрид. Торинци победиха с 2:0 Киево у дома, а Погба се отчете със страхотен гол и асистенция.

„Мисля, че Погба вкара изключителен гол, а за втория даде също толкова изключителна асистенция. За да печелиш мачове се нуждаеш от страхотни играчи, иначе няма да има играчи, за които клубовете плащат по 100 млн. евро. Като всяка професия, и във футбола си има различни нива. Пол е много спокоен, той е умно момче. Иска да подобрява играта си и доказва себе си във всяка тренировка”, коментира Алегри.

„Всичко в живота си има цена, за жалост. Не мисля, че това е проблем, върху който трябва да мислим сега. Трудно се заменят играчи от световна класа, но и това се случва, защото футболът продължава. Казвайки това, Погба е само на 21 години, има да играем 10-15 години напред във времето и има качествата да се справя още по-добре в бъдеще”, допълни треньорът на Ювентус.