Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън изрази задоволство от победата над Галатасарай с 1:0 в мача от Шампионската лига. Въпреки това Съра призна, че на моменти неговите футболисти да го изправяли на нокти заради многобройните пропуски.

„Очаквахме труден мач, така се и получи. През първото полувреме твърде често губехме топката и те ни контраатакуваха наистина опасно. През второто полувреме обаче бяхме доста по-солидни в защита и имахме достатъчно шансове, призна шотландецът. - Можехме да вкараме четири или пет гола след почивката. Получи се добър първи мач, противникът бе много уверен, когато владееше топката. Трябва да си сигурен, когато си с кълбото, за да реализираш положенията си. Пропуснатите възможности през втората част ни изправиха на ръба. Трите точки в откриващия ни мач са много важни, особено след миналата година. Тогава тръгнахме с равен срещу Бенфика, последва ново равенство и у дома, така че е бонус, когато успееш да победиш.”

Домакините излязоха с черни ленти на екипите. Това беше жест в памет на полицайките Фиона Боун и Никол Хюз, които преди няколко дни загубиха живота си в престрелка. "Всички ние скърбим от загубата на двете млади жени, които защитаваха нашето общество. В това време мислите и молитвите ни са свързани с роднините и приятелите им", коментира Фъргюсън.