Ивелин Попов игра едно полувреме при победата на Сочи с 3:2 над бившия му тим Ростов в мач от 11-ия кръг руската Премиер лига.

Сочи излезе напред в резултата още в 10-ата минута, когато Артур Юсупов се разписа, пращайки топката във вратата на Сергей Песяков след подаване на Матео Касиера.

В 28-ата минута  след консултация с ВАР, съдията Еухен Кукуляк отсъди дузпа за Сочи, а Кристиан Нобоа не сгреши от 11-метровия наказателен удар за 2:0. До края на полувремето падна нов гол за домакините. Той бе дело на Касиера, който получи чудесен пас на границата наказателното поле от Никита Бурмистров и прати топката в мрежата на Ростов за 3:0.

На почивката в игра за Сочи влезе Ивелин Попов, а гостите намалиха в 53-ата минута чрез Бастос, който се пласира прекрасно след центриране от корнер и прати топката в горния десен ъгъл на вратата на домакините.

В игра за Ростов влезе и бившият нападател на ЦСКА Али Соу, който успя да вкара в четвъртата минута на добавеното време, но само оформи крайния резултат.

С успеха тимът на Ивелин Попов излезе на второ място в шампионата с 21 точки. Ростов е 13-и с 9 точки.