Американската телевизия ESPN обяви Митко Бербатов за играч на мача след победата на Манчестър Юнайтед над Волфсбург с 2:1 в мач от груповата фаза на Шампионската лига.

„Има някои мачове, в които наистина се вижда, защо Алекс Фъргюсън преследва толкова много време Димитър Бербатов и счупи клубния трансферен рекорд с неговата покупка”, обосновава се за избора си коментарът Ричърд Джоли.

“За 20 минути Бербатов, който изключително рядко е бил от незаменимите футболисти на Юнайтед през предишните 13 месеца, доказа колко е ценен. Той показа артистизъм и усет и се видя, че неговата игра е може би по-подходяща за континенталния футбол, отколкото за грубия английски стил”, завършва коментаторът.

Майкъл Оуен ще бъде извън игра за три седмици, заради разтежението в слабините, което получи.
„Оуен почувства тази контузия на тренировката в неделя. В понеделник тренира на облекчен режим, а във вторник - почива. Затова си мислехме, че всичко е наред. Но тези контузии бързо се възобновяват. Не е нищо сериозно, но травмите в слабините се лекуват две-три седмици”, обясни мениджърът сър Алекс Фъргюсън./БЛИЦ