Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти си призна, че воденият от него тим изпитва сериозни затруднения в отбрана и трябва да подобри представянето си.

"Допускаме прекалено много голове. Това е нашият основен проблем. На всеки му е ясно колко важно е един отбор да е със солидна защита, така че ни предстои много работа. За сметка на това, отбелязахме 42 попадения в 15 мача, което е средно по 3 гола на двубой", сподели италианецът преди визитата на Ювентус в Шампионската лига тази вечер от 21:45 часа българско време.

54-годишният специалист каза още, че ще направи някои ротации в тима си за сблъсъка с „бианконерите” в Торино. "Варан със сигурност ще е титуляр. Колебая се кой да му партнира в центъра на защитата. Мисля, че е напълно логично да правя ротации. По този начин запазвам свежеста в тима", допълни Анчелоти.

"Мачът с Ювентус ще е много интересен. Те имат много трудности в групата. Ако можем да се класираме за осминафиналите, с радост ще го направим", завърши наставникът на „кралския клуб”.

С евентуална победа Реал (Мадрид) ще се класира за осминафиналите и ще спечели групата, ако Галатасарай не победи в Копенхаген. „Белият балет” ще продължи в следващата фаза и ако ФК Копенхаген не победи.