Мениджърът на Челси Карло Анчелоти заяви, че неговият колега от Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън не може да си прави игрички с него и да нагнетява напрежение в отбора. Повод за тези думи стана изявлението на шотландеца по повод днешното домакинство на Челси срещу Болтън. Сър Алекс заяви, че лондончани ще спечелят с лекота и ще увеличат преднината си на върха на 4 точки.

„Фъргюсън не може да си играе такива игрички с мен, защото съм запознат с номерата му и не смятам да влизам в конфликт с него. В този момент от сезона никой не може да ни накара да загубим концентрация и решителност и да ни попречи да вземем титлата”, каза Анчелоти, цитиран от “Сън”.

„Надявам се Алекс да е прав, но аз смятам, че всеки мач е труден. Аз през този сезон не съм имал лесен мач за водене. Наистина, на хартия сме фаворити срещу Болтън, но само на хартия. Фъргюсън е достатъчно умен и се опитва да ни вкара в неговите игрички, но не е познал. Хубаво е ние да спечелим титлата, но нека все пак това стане факт и тогава ще коментираме останалото”, завърши Анчелоти./БЛИЦ