Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти заяви, че отборът се намира в добър етап от сезона и играе много добре. Снощи Кралския клуб разби Галатасарай с 4:1 с човек по-малко в Шампионската лига.

„Отборът игра добре през второто полувреме, въпреки че бяхме с човек по-малко. Играхме с голямо желание, а футболистите поеха отговорност. Всички играха много силно. Щастлив съм от този успех”, коментира италианецът.

„Казах на Рамос, че не е трябваше да поема този риск. След червения картон на Серхио мачът се промени и ни стана по-трудно. Първото полувреме не играхме, толкова добре, но контролирахме ситуацията. С червения картон мачът се промени”, добави старши треньорът на Реал (Мадрид).

„Отсъствието на Роналдо мотивира всички играч да се раздадат напълно. Намираме се в добър етап от сезона. Вкарваме много голове. Трябва да продължим да се представяме по същия начин и да постигаме добри резултати. Аз съм спокоен”, продължи специалистът.

„Каземиро бе много агресивен, отне много топки и имаше успешни дълги подавания. Имаме проблем с отсъствието на Кедира. Ияраменди и Чаби играха добре срещу Алмерия, днес Каземиро, в събота в игра ще се завърне Лука Модрич. Бейл се чувства много по-силен, когато играе отдясно. През второто полувреме игра по-често в центъра”, каза още Карло Анчелоти.