Медиите в Англия си намериха нов герой. Таблоидите се заеха със задачата да извадят кирливите ризи на новия мениджър на Челси Карло Анчелоти. ”Той ще получава по 18 милиона паунда на година, но с кого ще ги харчи?”, пита “Дейли мейл” и разказва историята на италианеца, който през октомври бе зарязан от жена си.

Анчелоти, който ще навърши 50 години следващата седмица, винаги е крил личния си живот. Съпругата му го остави миналата година след 25 години брак и две деца с обяснението, че не може да понася забързания му живот. Карло пътувал всяка седмица между дома им в Реджиоло и Милано, където водеше Милан. 

Оказва се, че Анчелоти имал четиригодишна афера с 31-годишна румънка. Той се запознал с Марина Крету през 2004 г., докато работела в офиса на футболен клуб Модена. Тя споделя, че това било любов от пръв поглед. Карло и разказал, че е нещастен с жена си.

Година след като се запознали, Марина зарязала гаджето си и се преместила в Милано, за да е по-близо до него. Красавицата получила работа в медийния отдел на Милан, но Анчелоти я помолил да крие връзката им, защото не иска да смесва личния с професионалния си живот.

През октомври Карло призна, че жена му го е зарязала, но сподели: “Луиза е любовта на живота ми”. Преди три месеца и Марина също го оставила, защото я излъгал, че е с децата си, а се срещал с бившата си жена./БЛИЦ