Треньорът на съперника на Лудогорец в група "B" на Шампионската лига Реал (Мадрид) Карло Анчелоти категорично обяви, че португалският голмайстор на „кралския клуб” Кристиано Роналдо трябва да спечели „Златната топка” и за 2014 година, след като отличието му бе връчено през миналата година.

"Разполагаме с фантастично трио в нападение. Когато се намират във форма и когато са вдъхновени, те са незаменими за Реал (Мадрид). Не мисля че имаше и много въпросителни около това, че Роналдо заслужаваше да бъде награден с приза за най-добър играч в света през месец януари. Той трябва да получи това признание и за изминаващата година. Няма второ мнение за това и не виждам причина за начало на дискусия", коментира Анчелоти.

"Проблемите ни идват от състоянието на Серхио Рамос, който изпитва дискомфорт в прасеца на десния крак. Не искаме да рискуваме здравето на футболиста и той ще премине медицински изследвания във вторник. След това Серхио ще замине за лагера на националния отбор, където ще бъде преценено и неговото физическо състояние", допълни италианският специалист.