Мениджърът на Челси Карло Анчелоти изрази увереност, че испанският национал Фернандо Торес ще успее да се разпише до края на сезона. Въпреки това очакванията са той да остане резерва в предстоящото домакинство срещу Бирмингам в отложен мач от Висшата лига. Срещата е на 20 април (сряда) от 21:45 часа българско време на “Стамфорд Бридж” в Лондон.

Торес бе закупен за рекордните в историята на Висшата лига 50 милиона паунда в последния ден от зимния трансферен прозорец. От тогава испанецът изигра 12 мача или 627 минути и все още чака дебютното си попадение с екипа на Челси. 27-годишният нападател игра само 9 минути при успеха в гостуването на Уест Бромич (3:1) през уикенда, когато замени Дидие Дрогба.

“Торес ще вкара преди края на сезона. Когато играе той винаги иска да бележи. Не правим нищо по-специфично с Фернандо от това, което и с останалите нападатели в отбора. Мисля, че той иска на всяка цена да се разпише и не доволен от факта, че още не го е направил. Това не е добър момент за Фернандо, но аз ще направя всичко най-добро за него и ще го подкрепя”, сподели Анчелоти. /БЛИЦ