Нападателят Анди Керъл, който през лятото премина от Ливърпул в Уест Хям като преотстъпен, се оплака, че не е получил достатъчно шанс в тима от града на Битълс. Според него мениджърът на “червените” Брендън Роджърс почти не го е броял за жив, въпреки че клубът плати за него 35 млн. паунда на Нюкясъл.

“Така и не получих равен шанс за изява в Ливърпул. Реално ми беше казано, че е по-добре да напусна, ако искам да играя редовно. Тогава Сам Алърдайс ми сподели, че ме иска и в Уест Хам ще играя редовно. Това направи решението лесно за мен”, призна Керъл.

Според него нещата в Ливърпул са се объркали, когато Брендън Роджърс е поел тима.

“Новият мениджър дойде в Ливърпул и аз очевидно не бях част от неговите планове. Моят шанс да играя футбол бе Уест Хам. Затова дойдох тук, на "Ъптън Парк". Мисля, че мога да се нагодя към всяка схема на игра. Вярвам във възможностите си. Очевидно обаче Роджърс имаше своите виждания и не мислеше по този начин. За мен бе по-добре да премина в друг клуб, отколкото да стоя и да чакам своя шанс, който, както ми бе казано, можеше и да не дойде. Не мисля, че трябва да се доказвам, знам на какво съм способен”, завърши Керъл.