Легендарният голмайстор на Манчестър Юнайтед Анди Коул скъса от хвалби Робин ван Перси. Холандецът се представя блестящо след трансфера си от Арсенал през лятото, като вече има 11 гола в 14 мача за “червените дяволи”.

"През миналия сезон Юнайтед загуби титлата заради голова разлика и вие видяхте какво решение взе Фъргюсън, за да не позволи това да се повтори. Отборът е много добър. Начинът, по който Робин играе в тандем с Рууни, Уелбек и Ернандес, е страхотен. Всички заиграха наистина много хубав футбол, макар в началото на сезона това да не изглеждаше толкова сигурно", заяви екстрелецът. 

Дуото Ван Перси - Рууни е сравнявано често именно с тандема между Анди Коул и Дуайт Йорк, което донесе на Юнайтед требъл през 1999 година. 39-годишният бивш национал на Англия в момента се изявява като футболен специалист - по телевизията или във вестниците. Коул изкара златен престой на "Олд Трафорд". Игра за "червените дяволи" в периода 1995-2001 г. като записа 195 мача и 93 гола. Коул е 5 пъти шампион на Англия, както веднъж спечели Шампионската лига (през сезон 1998/99).