Мениджърът на Челси Андре Вияш-Боаш заяви, че е имало странни отсъждания на рефера Хауърд Уеб по време на дербито с Манчестър Юнайтед (3:3). „Сините” от Лондон водеха с 3:0 на своя „Стамфорд Бридж”, но Уеб отсъди де дузпи в полза на „червените дяволи”, които стигнаха до точката с гол шест минути преди края на Хавиер Ернандес – Чичарито.

„Не е лесно да приемем равенството. Това бе мач, в който бяхме много позитивни и имахме инициативата през по-голямата част от него. Юнайтед направи солидно завръщане, след като изоставаше с 0:3. Те ще чувстват това като победа, която ни бе в ръцете и ни се изплъзна”, коментира след мача Вияш-Боаш.

„Имаше някои странни отсъждания днес. На „Олд Трафорд” загубихме с 1:3, като техните голове бяха от засада и виждам сър Алекс да говори за страничния съдия, точно след като го викнаха отново. Тези неща просто продължават да се случват. Първото положение е дузпа и съм съгласен с това. Второто е много, много злощастно. Не съм сигурен дали Хауърд не опитва да компенсира за нещо“, допълни португалският специалист.