Легендарният италиански футболист Андреа Пирло заяви, че се е смял от сърце след първата тренировка на Пол Погба в Ювентус през 2012 г.. Двамата с Джанлуиджи Буфон са се чудели как тимът им се е сдобил с подобен играч без трансферна сума.

"Все още си спомням деня, в който той тренира за първи път с Ювентус. Той беше още млад, но можеше да видим, че е специален. След тренировката се прибирахме към съблекалнята и си спомням как Джанлуиджи Буфон дойде към мен смеейки се и каза: "Наистина ли са го пуснали без пари?", припомни си Пирло.

"Смяхме се поради причината, че не можахме да повярваме как този играч с такива офанзивни качества напуска клуб от ранга на Манчестър Юнайтед без трансферна сума - мисля, че Ювентус все още се смее", добави той и обяви, че "Старата госпожа" е направила страхотна сделка с настоящия трансфер на Погба, който се завърна обратно при "червените дяволи".

Относно тлъстата сума, която "бианконерите" получиха за правата на Погба, Пирло коментира: "Както се получиха нещата, Ювентус направи огромна сделка."