Звездата на украинския футбол Андрей Шевченко е пред развод, твърди горещата клюка в родината му. Нападателят не е виждал съпругата си двамата си синове вече два месеца.
 
След преминаването на Шева в Динамо (Киев) са се усложнили отношенията му със съпругата му – 32-годишната манекенка Кристен Пажик. За да успокои ситуацията футболистът е предложил на жена си сама да избере жилище в Киев.
 
Пажик обаче останала недоволна от киевските недвижими имоти и в момента живее в Лондон заедно с двамата си синове – 5-годишният Джордан и 3-годишният Кристиан. Заради това двамата съпрузи на практика не се виждат.
 
Повечето време на Шева е заето с тренировки, мачове и лагери. Той често е засичан в киевските нощни клубове със свои приятели, но досега няма компрометиращи снимки с момичета. Съпругата му обаче много пъти се е появявала на публични места с други мъже.
 
„За мен семейството е свято. Времето, което трябва да отделям на децата си, сега го запълвам с футбол. Синовете ми заят за професията ми. По-важното е, че съм техен баща. Наскоро поискаха от мен сестричка. Аз също не съм против да имам дъщеря”, опитва се да опровергае слуховете за развод Шевченко./БЛИЦ