Английски екип е пристигнал в Баку, за да спасява терена на националния стадион в столицата на Азербайджан. Там на 9 септември е първата среща на националния ни отбор от евроквалификациите. Съоръжението носи името на Тофик Бахрамов - тъчрефера, който на финала на световното първенство през 1966 година призна победния гол на англичаните, без топката въобще да е минала голлинията.

Проблемите са започнали преди около седмица, като на места тревата била изгоряла напълно. Не са ясни причините за това, уточнява "24 часа".

Радослав Здравков е ходил да гледа контролата на азерите срещу Узбекистан, която завърши 0:0. За мача им с Русия пък ще бъде пратен или Методи Деянов, или Пламен Михов, защото по това време тимът на Любослав Пенев вече ще е на лагер. Любо събира националните идната неделя в Правец. Тимът ще остане там до тръгването си за Баку.

Мачът е от 16 часа българско време на 9 септември. Все още не е определен реферът, като това се очаква да бъде направено няколко дни преди срещата. Следващите ни квалификации с Хърватия и Норвегия са през октомври.