Едрогърдата английска актриса и модел Джена Аткинсън се похвали, че преди време е отрязала квитанциите на футболната легенда Диего Марадона. Двамата се запознали на благотворителен мач и аржентинецът засипал красавицата с комплименти. Усилията на Дон Диего да свали сексбомбата обаче се оказали безплодни, тъй като тя не харесвала ниския му ръст.

"Марадона ми каза, че имам хубави очи, а аз си помислих нещо от сорта: О, благодаря, но той е толкова дребен. Помолих му да ми даде автограф и се снимах с него. Той бе наистина много мил, но много нисък", обясни Джема. Тя разкри пикантната новина за Марадона, когато бе запитана от американски журналист кой е най-известният човек, на когото е отказвала.
Горещата г-ца Аткинсън, която се слави с едрогабаритната си гръдна обиколка, има доста богат опит с футболисти. През леглото на разбивачката на мъжки сърца са минали плейбоят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо и футболистът на Бирмингам  Маркъс Бент, с когото дори стигна до годеж. Неотдавна тя сподели пред британско мъжко списание, че отново се оглежда за някой красив и богат футболист. Тя обичала да излиза със спортисти, тъй като атлетичните им тела я възбуждали изключително много. Палавата Джема разкри, че се е чувствала най-доволна в ръцете на Кристиано Роналдо, но не харесвала в него, че е женкар и това било пагубно за тяхната връзка./БЛИЦ
.