ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Саудитската инвазия за световни футболни звезди продължава с потресаваща сила.  Следващата цел на арабите е халфът на Челси Н’Голо Канте. Французинът е получил многомилионна оферта, която го накарала да ахне от изненада. При него на крак пристигнали емисари на Ал-Итихад са в Лондон и преговарят с френския полузащитник. Офертата за евентуалната заплата на Канте може да достигне 100 млн. евро, включително имиджовите права и търговските сделки. Към Канте обаче протяга ръце и друг саудитски клуб – Ал Насър, който може да извади по-дебели пачки.  

 Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Договорът на 32-годишния футболист с Челси изтича през лятото и е възможно той да бъде изкушен от саудитските пари. Все пак се говори, че французинът не бързал да хваща самолета за азиатската страна. Това обаче е инфо преди срещата му с арабите. Знае ли човек какво ще се случи, когато чуе шумът на парите…  

Световният шампион с Франция от 2018 година е поредната звезда, чието име се свързва с елитния шампионат на Саудитска Арабия. Там вече e Кристиано Роналдо, който играе в Ал-Насър, очаква се Карим Бензема скоро да подпище с Ал-Итихад, а Лео Меси усилено се свързва с трансфер в Ал-Хилал.

Лука Модрич, Серхио Рамос, Юго Лорис, Жорди Алба, Серхио Бускетс, Роберто Фирмино и Ангел Ди Мария също може да заиграят в саудитското първенството.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!