Плеймейкърът на Атлетико (Мадрид) Арда Туран фаворитизира отбора си преди голямото дерби с Реал (Мадрид). Столичният сблъсък е тази вечер от 18:00 часа.

"В такива мачове е трудно да определиш фаворит. Но в случая бих казал, че това сме ние, защото играем у дома. В момента не мога да си представя да играя за друг отбор. Атлетико няма какво да доказва на Барселона или Реал (Мадрид). Вече сме показали как можем да бием Реал, при това го сторихме два пъти.

Длъжни сме да бъдем освободени и да се бием с пот, кръв и сълзи. Нужно е да покажем нашата игра. Реал разполага с повече талантливи състезатели, което по никакъв начин не ни кара да се страхуваме. Не могат да ни уплашат. Вече ги победихме два пъти - по веднъж за първенство и за Купата на Краля. Един футболист на Атлетико никога не трябва да се страхува", мотивира себе си и съотборниците си турският национал.

"Треньорът работи много усърдно и изпипва всички детайли. Симеоне говори със сърце и отлично знае какво може да мотивира до краен предел всички нас. Но най-важното в случая е, че той е добър човек. Ако нещо ти се случи, никога няма да те изостави", добави Туран.

Article.jpg