Английският национал Дани Роуз е бил арестуван от полицията в Нортямптън, след като е претърпял зверска катастрофа, информира „Сън“. 30-годишният ляв бек на Тотнъм е задържан за опасно шофиране, въпреки че пробите не са доказали наличие на алкохол в организма му.

Роуз се е ударил в централната мантинела на магистралата. След удара колата му е останала само върху три колелета, а предната броня е била откачена. Свидетели твърдят, че Роуз има късмет, че е между живите след удара и се е наложило да му се направи изкуствено дишане.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

След като пристигнали на мястото на инцидента, полицаите първо оставили медиците да окажат помощ на футболиста, а след това го арестували за 24 часа за безразсъдно шофиране. Впоследствие е освободен, но разследването продължава.

Роуз, който получава по 70 000 пауда на седмица, преди време беше признал, че има психологически проблеми и в продължение на месеци е взимал лекарства заради семейна трагедия и тежка контузия на коляното. През 2018 г. беше диагностициран с депресия.

В последните два сезона левият бек има проблеми с футболната си кариера. В началото на годината се скара с Жозе Моуриньо и до края на сезона беше пратен под наем в Нюкасъл. От началото на настоящия шампионат Дани Роуз не беше включен в заявката на Тотнъм за Висшата лига и Лига Европа. Това означава, че поне до началото на 2021 г. няма да играе.