1 - Начало на мача.
3 - Шут на Фабрегас от границата на наказателното поле рикошира в двама защитници на Манчестър Юнайтед и излезе в ъглов удар край опразнената от Ван Дер Саар врата.
8 - ГООООООООООООООООООООЛ! 1:0 за Манчестър Юнайтед. Подаване от дълбочина изведе Роналдо по лявото крило, той пусна топката през наказателното поле на Арсенал, където Гибс се подхлъзна, а Джи Сунг Парк овладя необезпокояван и прониза вратата на домакините.
11 - ГОООООООООООООООООООЛ! 0:2 за Манчестър Юнайтед. Кристияно Роналдо изпълни един от своите пряк свободни удари със "запазена марка" и топката от над 30 метра влетя във вратата на Алмуня.
13 - Роналдо бе изведен зад защитата на Арсенал, но не успя да овладее добре топката и вратата на домакините остана суха.
18 - Удар на Рууни извън наказателното поле избит с мъка от Алмуня в ъглов удар. Роналдо изпревари Видич при центрирането, но ударът му с глава мина встрани от вратата.
29 - Параболично центриране на Саня отдясно принуди Ван дер Саар да се разтегне максимално, за да надскочи Адебайор, но изтърва топката. Съдията обаче показа нарушение на нападателя.
30 - Удар с глава на Фабрегас в горния десен ъгъл на вратата на Манчестър Юнайтед бе уловен от Ван дер Саар.
35 - Удар с глава на Адебайор минава встрани от вратата на гостите.
38 - Пряк свободен удар за Манчестър Юнайтед отдясно на вратата на домакините, но центрирането на Роналдо уловено от Алмуня.
41 - Пряк свободен удар отдясно на вратата на Арсенал, но центрирането в наказателното поле не достигна до играч на домакините.
45 - Роналдо стреля от дъгата на наказателното поле, но право в ръцете на Алмуня.
45 - Край на първото полувреме.

46 - Начало на второто полувреме.
46 - Емануел Ебуе заменя Гибс на почивката.
52 - Удар на Роналдо с левия крак бе избит с мъка от Алмуня с плонж в близкия ъгъл. След ъгловия удар Андерсон пробва дали вратарят на домакините внимава с техничен фалцов удар, но стражът бе на мястото си.
55 - Свободен удар пред вратата на гостите бе изпълнен от Робин ван Перси, но така и не се разбра дали нападателят центрира или стреля директно край вратата в аут.
57 - Прострелно центриране на Джи Сунг Парк отдясно не намери никого от нападателите на Манчестър Юнайтед.
61 - ГООООООООООООООООООЛ! 0:3 за Манчестър Юнайтед. Перфектна контраатака, започнала от Джи Сунг Парк и преминала през Рууни стигна до Роналдо и той простреля Алмуня без проблеми.
63 - Бендтнер в игра вместо Уолкът за Арсенал, а в Манчестър Юнайтед Гигс смени Андерсон.
65 - Рафаел замени Евра, който е с жълт картон.
66 - Бербатов влезе на мястото на Уейн Рууни, който също бе декориран в жълто.
72 - Плътен удар на влезлия Бендтнер срещна мрежата на вратата, пазена от Ван дер Саар, но отстрани.
73 - Бербатов изведе Джи Сунг Парк в наказателното поле на домакините, но ударът на корееца бе от твърде малък ъгъл и Алмуня отрази с вещина.
74 - Дузпа за Арсенал и червен картон за Флетчър. Защитата на гостите изпусна Фабрегас и в опита си да избие топката пред краката му Флетчър го спъна, а Роберто Розети прецени, че нарушението е твърде тежко.
76 - ГООООООООООООООООООЛ! 1:3 за Манчестър Юнайтед. Робин ван Перси реализира отсъдената дузпа.
79 - Ван Перси напусна терена с контузия, заменен от Вела
83 - Пряк свободен удар пред вратата на Манчестър Юнайтед, изпълнен от Фабрегас, но топката среща стената. Повторен шут на Фабрегас и аут.
85 - Фабрегас изведен отдясно на вратата в прекрасна позиция, но той не очакваше топката да стигне до него и успя само леко да я чукне в ръцете на Ван дер Саар.
87 - Пряк свободен удар пред вратата на Арсенал, Кристияно Роналдо се засилва, но топката минава на педя над вратата над Алмуня.
88 - Същото упражнение и отново Кристияно Роналдо, но този път отляво на Алмуня. Ударът на португалеца обаче бе безкрайно неточен.
90+1 - Опит за пробив на нападателите на Арсенал през центъра на защитата на "червените дяволи", Вела подава на Адебайор, но ударът му е блокиран от защитник на Манчестър Юнайтед.
90+2 - Роналдо извежда Гигс в центъра на наказателното поле на Арсенал, но топката дойде малко назад за уелсеца и той не успя да я овладее.
90+3 - Топката мина два пъти през Бербатов, преди той да я подаде на Джи Сунг Парк вдясно, но центрирането на корееца в наказателното поле на съпрениците бе разочароващо.
90+4 - Край на мача. /БЛИЦ

Арсенал - Манчестър Юнайтед

Арсенал: Алмуния, Саня, Фабрегас, Туре, Насри, Ван Перси (79-Вела), Уолкът (63-Бендтнер), Сонг, Джуру, Адебайор, Гибс (46-Ебуе)
Резерви: Фабиански, Диаби, Вела, Денилсон, Силвестър, Бенднтнер, Ебуе
Манчестър Юнайтед: Ван дер Сар, Евра (65-Рафаел), Фърдинанд, Видич, Андерсон (63-Гигс), Карик, Парк, Флетчър, О`Шей, Роналдо, Рууни (66-Бербатов)
Резерви: Кушчак, Бербатов, Гигс, Скоулс, Рафаел, Джони Еванс, Тевес

Стадион: "Емирейтс"
Съдия: Роберто Розети (Италия). /БЛИЦ